Voordelen Prepaid Simkaart

Een prepaid simkaart heeft veel voordelen. Een groot voordeel is dat je niet aan een vast contract vast zit en flexibel bent. Als je bijvoorbeeld geen goed bereik hebt met een prepaid simkaart in je nieuwe woning na het verhuizen, dan kun je snel overstappen op een andere prepaid simkaart aanbieder.

Handig voor mensen die niet veel bellen

Een ander voordeel is dat je geen minimaal vast bedrag per maand betaald. Als je niet belt hoef je niet te betalen en dat is natuurlijk simpel. Bij een abonnement betaal je altijd een minimumbedrag per maand, ook al bel je niet. Vaak komt na een aantal maanden ook je “opgespaarde” belminuten te vervallen. Een prepaid simkaart is dus erg handig voor mensen die niet heel veel bellen of voor mensen die af en toe een mobiel nodig hebben.

Lage tarieven voor SMS-en

Hiernaast betaal je bij simyo ook weinig voor SMS-en. Dit is dus een ideale aanbieder voor scholieren. Deze SMS-en tegenwoordig meer dan dat er gebeld wordt. Verder kunnen scholieren onder de 18 jaar nog niet eens een abonnement afsluiten op hun eigen naam en zijn ze bijna wel gedwongen om een prepaid simkaart af te nemen. Het abonnement kan natuurlijk ook op naam van één van de ouders worden gezet, maar hier zijn genoeg verhalen van te vertellen dat dat niet helemaal is gegaan zoals gepland…

Dit bericht is geplaatst in Voordelen Prepaid en getagd , , . Bookmark de permalink.