Informatie over Prepaid

Met het gebruiken van een prepaid simkaart kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Doordat je altijd van tevoren je beltegoed opwaardeert en altijd van tevoren betaald krijg je achteraf nooit een onverwachts hoge rekening.

Als je geen beltegoed meer hebt kun je nog wel inkomende telefoontjes ontvangen en ook inkomende SMS-jes ontvangen. Alleen je kunt zelf niet meet bellen of SMS-en. Hiervoor moet je eerst je beltegoed weer opwaarderen. Dit kan door een beltegoed kaart in de winkel te kopen of online je beltegoed op te waarderen.

Als je geen beltegoed meer hebt kun je nog wel bellen naar 112.

Wanneer kiezen voor Prepaid?

Als je weinig gebruikt maakt van je mobiele telefoon dan kan een Goedkope Prepaid Simkaart heel erg interessant voor je zijn. Denk hierbij aan dat je maximaal 15 minuten per maand belt en niet meer dan 20 SMS-jes verstuurd.

Ga je op een gegeven moment wel meer bellen en meer SMS-jes versturen dan kun je altijd nog overstappen naar een abonnement. Als je dat wilt doen kun je gebruik maken van de “nummerbehoud” service waardoor je je huidige telefoonnummer gewoon mee kunt nemen naar je nieuwe abonnement.

Verschillen Prepaid Simkaarten

Elke provider verschilt van elkaar m.b.t. kosten van een Prepaid Simkaart. De ene provider heeft hier een voordeel en de andere provider daar. Het is belangrijk om de verschillen één keer goed met elkaar te vergelijken en uit te zoeken welke provider het beste bij u past. Zo bent u er zeker van dat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Voordelen Prepaid Simkaart

  • Geen vast contract
  • Geen vast bedrag per maand
  • Lage tarieven voor smsen (Simyo).

Nadelen Prepaid Simkaart

  • Als uw tegoed op is kunt u niet meer bellen of smsen.
  • Als u veel belt en smst is een prepaid simkaart niet intressant, dan kunt u beter een abonnement afsluiten.
Dit bericht is geplaatst in Goedkoopste Prepaid en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.