Goedkope prepaid simkaart kopen

Hoe en waar kun je een goedkope prepaid simkaart kopen? Er zijn prepaid simkaarten te koop, waarbij je al het geld dat je besteed hebt weer kunt terugkrijgen met het beltegoed.

Wat is een prepaid simkaart?

Een prepaid simkaart is een simkaart voor een prepaid abonnement. Je hebt dus beltegoed en kunt dit opwaarderen wanneer je maar wilt. Het opwaarderen kan meestal via een kaart, maar kan ook online of middels een sms’je worden gedaan. Een prepaid simkaart kun je zonder telefoon kopen. De simkaart kun je dan in iedere simlockvrije telefoon stoppen. Je kunt ook een prepaid simkaart en telefoon in één keer kopen, maar vaak ben je dan wel wat duurder uit. Wanneer je dus al een telefoon hebt, dan kan een prepaid simkaart al voldoende zijn. Controleer echter wel altijd goed of de telefoon simlockvrij is. Dit zijn tegenwoordig de meeste telefoons wel. Mocht de telefoon toch niet simlockvrij zijn, dan kan deze simlockvrij worden gemaakt.

Goedkope prepaid simkaart kopen

Er zijn prepaid simkaarten voor slechts 10 euro, met zo’n 15 euro beltegoed, maar het kan zelfs beter: wat dacht je van een prepaid simkaart voor 2,50 euro met 10 euro beltegoed. Behalve naar de prijs van de simkaart, zul je ook moeten kijken naar de kosten. Wat kost het om een sms’je te versturen en hoeveel geld ben je kwijt om te bellen? Dit is per provider verschillend. Een goedkope prepaid simkaart lijkt dus misschien wel goedkoop, maar is het in verhouding misschien helemaal niet. Sommige providers hebben interessante aanbiedingen, zoals een x-aantal gratis sms’jes per maand.

Betrouwbaar online bestellen

Wil je een goedkope prepaid simkaart kopen? Let dan heel goed op waar je deze koopt. Niet iedereen is betrouwbaar en er zijn websites waar je wel een simkaart koopt, maar die nooit wordt geleverd of waar toch onbedoeld extra kosten bij komen kijken. Lees daarom altijd goed de kleine lettertjes en controleer eventueel of de webshop betrouwbaar is. Zoek bijvoorbeeld in Google naar de naam, je komt er dan vanzelf achter of mensen negatieve ervaringen hebben. Dit wordt dan bijvoorbeeld in een forum gepost. Onthoud ook: klinkt iets te mooi om waard te zijn, dan is dit meestal ook het geval.

Dit bericht is geplaatst in Goedkoopste Prepaid en getagd , . Bookmark de permalink.