Goedkoopste Prepaid Simkaart voor Scholieren

Op dit moment biedt Simyo de goedkoopste prepaid simkaart voor scholieren aan. Kijk op de homepage voor de vergelijking die wij gemaakt hebben. Een ander groot voordeel van Simyo is dat je er goedkoop mee kunt SMS-en. Tegenwoordig SMS-en scholieren namelijk meer dan dat er gebeld wordt.

Prepaid onder de 18 enige keus?

Jongeren onder de 18 jaar kunnen nog geen abonnement afsluiten en worden dus bijna gedwongen om een prepaid simkaart of een prepaid mobiel aan te schaffen. Er zijn natuurlijk wel ouders die een abonnement op hun eigen naam nemen en de telefoon aan de kinderen geven, maar dit is niet altijd even verstandig. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waar het fout is gegaan en ouders een BKR notering krijgen en later misschien wel problemen krijgen met het oversluiten van de hypotheek… Dat zijn natuurlijk geen leuke verhalen.

Gewoon kiezen voor Prepaid?

Prepaid bellen heeft zeker een aantal belangrijke voordelen. Zo zit je niet aan een abonnement en een vast bedrag per maand vast. Je kunt makkelijk en snel switchen van aanbieder. Je kunt ook niet meer bellen als je geen geld meer hebt. Dit kan natuurlijk ook een nadeel zijn, maar er zijn heel wat jongeren in de schulden gekomen door een mobiele telefoon.

Dit bericht is geplaatst in Prepaid voor Scholieren. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.